Snow Academy Sinaia http://www.snowboardromania.ro/

marți, 2 septembrie 2014

Virginii de la Whistler

Daca nu suport ceva la o persoana ,acest lucru este ipocrizia . Pot intelege greselile si orice fel de actiunie dar ipocrizia mi se pare un act  josnic de  lasitate , oameni fara caracter si fara nici o valoare morala.

Cred ca unul dintre cele mai importante lucruri in viata este sa nu uiti cine esti si de unde ai plecat .
Ma refer aici la fostii proxeneti ,valutisti , escroci si hoti care tin lectii de moralitate acum.

Episodul Whistler  este unul dintre surprizele pe care le am avut in cele doua experiente 2005 si 2011

Cunoscund majoritatea persoanelor cum a "reusit " sa se descurce in viata , incepand cu  cei care au dat startul la furat de prin magazine in 2005 , cu cu tot felul de minciuni  si spagi la AMPSR pentru eliberarea de atestate de instructori de schi  , cu "adeverinte" de la Sinaia pentru Ambasada Canadei pentru eliberarea vizelor ,astazi memoria lor este stearsa complet.

Cei drept majoritatea romanilor ,ar spune ca trebuie sa ne adaptam cumva la realitatea mioritica , si nu comentez asta ,in viata te descurci cum poti , dar dupa cei dai femei la produs , minti si inseli , apare ipocrizia virginilor de la Whistler .

Eu nu voi purta niciodata un gps atasat la picior , precum porumbeii , imbracat in salopete capitaliste , cu morning meetinguri in care se toarna unul pe celalat .


Caricaturile astea  ipocrite ca astia nu si asuma absolut nimic din faptele lor , pur si simplu s au trezit virgini .
Niciun comentariu:

Arhivă blog