Snow Academy Sinaia http://www.snowboardromania.ro/

sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Penibila promovare a ratarii unui obiectiv - calificarea la J O de iarna 2014

Pot intelege normalitatea actului de sustinere pentru un sportiv ,indiferent care ar fi acela. 
Aceasta promovare penibila a ratarii unui obiectiv este cu atat mai penibila datorita "specialistilor " care isi exprima pulic parerea in materie de snowboarding".

Daca te pricepi cat de cat la acest sport  trebuie sa cunosti criteriile de calificare la J O. 

-Acumularea a min 100 puncte Fis 

-Clasarea in primii 30 in Cupa Mondiala / Campionatul Mondial 

In concluzie obiectivul propus a fost unul imposibil inca de la inceput , dar este normal sa incerci ,cu atat mai mult daca ai sponsori . 
Pe scurt in sezonul pre-olimpic nu exista nici cea mai mica sansa sa obtii aceasta clasare. Dupa J O se poate , dar inainte de J O nici o sansa.  
La o scurta observatie primii 30 clasati in Cupa Mondiala sunt fosti sportivi care au obtinut cel putin odata un podium in Cupa Mondiala / Campionat Mondial.

Tot "specialistii "au sustinut ca Kinda Geza este sportivul cu cele mai mari sanse pt calificarea la J O . Silvia Demeter a obtinut locul 10 in Cupa Mondiala , iar 1998 sansele lui Mihai Cotop au fost mult mai realiste la vremea respectiva. 

Realizarea obiectivului la J O ar fi fost o performanta in premiera in Romania , performanta pe care Grecia , Bulgaria , Ucraina , Anglia si Olanda tarii  fara traditie in snowboarding au obtinut calificarile la J O (1998-2014) 

Geza are meritul de a finaliza niste curse de sbx in Cupa Mondiala , curse pe care la ora actuala nu le poate termina nici un alt sportiv din Romania. 

Cu toate ca s a stiut de la inceput de imposibilitatea calificarii la J O , a fost un motiv pt cei de la Burn sa cheltuie niste bani . 

Lucrul pozitiv este ca inca un sportiv roman a avut o experienta in Cupa Mondiala si poate asa va creste si nivelul snowboardingului romanesc. 

Cu banii si energia consumata pt promovarea ratarii  calificarii la J O  s-ar fi putut face mai multe pt sport , daca asta este cu adevarat scopul...

Geza si a facut treaba dar Burn si toate  agentiile de publicitate sunt penibile generand o imagine negativa acestui sport . 






Niciun comentariu:

Arhivă blog